مهارحریق مغازه تزئیناتی توسط آتش نشانان در کاشان
یک باب مغازه تزئیناتی خودرو دچار حریق شده بود توسط آتش نشانان مهار شد .
مدیر روابط عمومی سازمان آتش نشانی وخدمات ایمنی شهرداری کاشان گفت: مقارن ساعت ۰۰:۴۲ بامداد سه شنبه (۹۴/۱۱/۲۰) حریق یک باب مغازه در بلوار ملاصدرای کاشان به این مرکز گزارش شد که ماموران این سازمان سریعا خود را به محل حادثه رساندند.
روح الله فدائی بیان کرد: در این عملیات تیم اطفائیه از ایستگاه شماره یک این سازمان جهت اطفاء و مهار حریق به محل اعزام که متاسفانه در این عملیات یک آتش نشان دچار مصدومیت شد .
وی به اهمیت دستگاههای هشدار دهنده حریق اشاره کرد و افزود در این حادثه، مغازه به دستگاه های هشدار دهنده دود ( ددکتور) مجهز بوده که بلافاصله این دستگاه از طریق تماس به تلفن همراه مالک مغازه وی را متوجه آتش سوزی نموده و با اعلام به شماره ۱۲۵ و حضور به موقع آتش نشانان در محل، حریق را مهار و اطفاء نموده و از بروز خسارت بیشتر جلوگیری نمودند.
(عکس آرشیو می باشد)
مدیر روابط عمومی
روح ا… فدایی